CRITIS BVBA
INDUSTRIEPARK HULSTLO
SINT-JORISSTRAAT 84 a
B-8730 BEERNEM

T/F +32 (0)50 79 02 37
INFO@CRITIS.BE


 
 

WAAROM CRITIS?


HANDLING

Critis kan ook instaan voor de voorbereiding, de afwerking of de montage van bepaalde materialen, producten of onderdelen. De klant krijgt met andere woorden zijn product kant-en-klaar geleverd waardoor hij zelf een minimum van tijd aan het project moet besteden.

AUTOMATISERING

Critis beschikt over een eigen engineeringafdeling waar machines gebouwd of verbouwd worden volgens de specificaties van de lopende projecten. Indien nodig wordt een compleet nieuwe installatie ontworpen of wordt ze modulair samengesteld op maat van de te bedrukken producten.
Zowel de ontwikkeling als de productie van installaties worden in eigen beheer georganiseerd waardoor de kosten voor nieuwe machines een stuk lager komen te liggen. Bovendien kunnen korte leveringstermijnen hierdoor gegarandeerd nageleefd worden. Vaststaand feit is dat Critis steeds interactief zoekt naar de snelste en goedkoopste eindoplossing in functie van de vraag en het budget van de klant.

OPSLAG EN TRANSPORT

De stipte logistieke ondersteuning voorziet in een zeer klantgerichte service. Wanneer de afgewerkte producten niet meteen of slechts gedeeltelijk geleverd moeten worden, kunnen zowel grote als kleine oplages gestockeerd worden in het ruime magazijn. De klant beslist zelf op welk moment hij op afroep een deel van de bestelling wil afhalen of geleverd wil krijgen.

SERIES

Critis beschouwt elke opdracht als zeer vraagspecifiek. Klanten kunnen bijgevolg zowel voor stukwerk als voor grote producties bij Critis terecht. Dankzij de doelgerichte aanpak kan elk project op korte termijn gerealiseerd worden. Na de afwerking kunnen uitgebreide oplages en grote hoeveelheden zeer flexibel op afroep afgehaald of geleverd worden.